på G

Träningsverk lite överallt. Har gymmat dom tre senaste dagarna och med dressyr ovanpå det är det inte konstigt med lite träningsverk. Sandro pumpan har hållt lektion idag och red en liten del av passet igår. Imorron har hon dock taggat igång för att rida ett pass- slår vad om att hon kommer få till honom riktigt bra. Vi har jobbat med tempoväxlingar och att ställa igenom honom. Han kämpar riktigt duktigt även om han är lite bekväm
Det ska bli spännande att se vad nästa år har att bjuda på, men jag och Monty tillsammans med alla andra kommer göra 2011 till ett riktigt fantastiskt år med tusentals guldglimtar!
Gott nytt år allihopa!:D


Årets hästjulklappar!:)

Fick ett par vita tävlingsridbyxor från Eurostar från mami och papi och ett par shaps från Tomten. Så här ser byxorna ut, fast vita med ljusgrå skoning:) Jättenöjd!!:D Shapsen hittar ja ingen bild på, dom kommer alltså bara synas live;) Hoppas verkligen jag får använda byxorna mycket till tävlings säsongen än så länge har det ju inte varit så mycket tävlande:)
 Ska försöka lägga ut en film från sigrid träningen från nån vecka sen under kvällen!(:


Juleklapp i förtur!

Tänkte visa en av julens julklappar som jag fått i förtur. Jag och mamma beställde dessa två på julmarknaden i Öjebyn för typ en månad sen. Tycker både pannbandet och hals-kind-mun-näsavärmaren är fantastiskt! Orsaken varför det tog så lång tid innan vi fick det är därför allt är handsytt, de är blandannat därför dom har dom där konstiga mönstrerna på som jag ville ha(; Tänkte bara tipsa om det för att jag är så himla nöjd över hantverket och priset på grejerna som kommer från Skinateljen i öjebyn:) Har nu även beställt rid-vintervantar i skinn när mina svarta hööks vantar har börjat fallera. De lär bli spännande! Får dock se hur de blir, hon skulle börja med att göra en tygprototyp men jag tror de kommer bli fantastiskt!:)
 Nu dax för stallet och pröva om de är så fantastiskt som jag säger och ge lille favvo Monty en dan före dan bamsekram!:D

fantasi är viktigt(:

Dagens ritt var suverän men fantasilös han gick super men jag hade för lite planerat så de blev ett hyfsta kort pass. Det ängnades mest åt galoppen vilken fungerade bra. Ska bli kul att rida för eva imorrn hon har alltid bra ideer:)


Senaste veckan

Vi har haft en liten bergodalbana till vecka sen ja bloggade sist. Efter hård träningen så fick han några lungna dar med bara typ "mjukdressyr"och utemys sen blev det ett eva H pass i måndags där vi tränade moment ur LA:6 vilket kändes jättekul. Det känns verkligen jättekul att höja ribban! Till våren tänker jag nog först starta LA:3 och LA:4 för att sen kanske kvala till medelsvår klasserna som man måste göra nästa år. Har dock ingen ide hur kvalningen fungerar får kolla in det om de blir aktuellt för oss senare. Drömmar drömmar:)
Sen i måndags har vi fortsatt med att ta det lite halvlungt med lite utemys, promenader och med två "mjukisdressyrer". Jag har inte mått speciellt tiptop så de är lite de som har gjort att de blivit så men.. Monty Pyton däremot är super fin! Sandra ska få låna honom när hon kommer hem över nyår, det ska bli spännande att höra vad hon tycker om honomn nu när det var så länge sen hon såg honom:)

Hårdträning

Har verkligen haft tre fantastiska träningsdagar i veckan. I måndags red jag för eva för att checka igenom honom, och igår och idag red jag för Sigrid. Det har verkligen gått super! Igår fick jag till och med testa två byten varav det ena var ganska rent:) Imorse kollade vi igenom delar ur A:4an (det gjorde jag och eva i måndags också) och de gick ganska bra, jag måste få till bakdelsvändningarna dem är lite vin och vatten, men än så länge mest vatten;) Med lite träning så blir de nog bra:)
Jag är verkligen super nöjd med veckans träning, det kommer bli en intressant vinter om vi får fortsätta såhär!:D
(ev. ska jag lyckas få upp en liten film från sigrid passen sen om jag lyckas komma på nå bra sätt att göra det! Tips?)

Ryssbesök

I måndags red jag för Eva vilket gick bra, Pajala (min spec. idrotts lärare) var och kollade. Känns skönt att börja komma ur svackan och få till ridningen igen:) I tisdags blev det prommis, onsdag vila och idag speed-dressyr. Det blir lite galet nu när ryssen är här med att få ihop all träning men får hoppas att de går bra! Min "speed-dressyr" idag var ett kort och intensivt pass på ca 45minuter men alla bitar hann falla på plats innan jag började trava av så det var ju toppen, om jag hade ridit lite längre kan jag lova att det hade varit ett fantastiskt pass. Han blev underbart mjuk och lyssnade bra.
Imorron är det gymmet kl halv sju och Cajsa B rider ut Monty åt mej, på lördag blir det nog dressyr och på söndag får Monty ta en prommis ev. med ryssen på ryggen;)Det kan bli spännande..:)
Sen blir de en otroligt rolig träningsvecka nästa vecka - Måndag ev. Eva - Tisdag och Onsdag Sigrid Bergåkra Berglund!

RSS 2.0