TränaTränaTräna

-Och bli bättre!;)
Idag red jag och Monty Pyton på uteplan.
Till att börja med var han som en Hot Chilli Pepper eller en unge med myror i brallan, men sen efter ett antal om och men blev han riktigt mjuk, följsam, uppmärksam och en rad andra positiva verb;)
Efter ritten ville en söt Tova skritta av längst vägen- det tyckte jag lät bra och det slutade att vi tog en lång skrittning runt stora holmenrundan. Jätte trevligt!
Det är ibland lätt att glömma hur mysigt det är att bara skritta och snacka lite om allt i hela världen- riktigt super mysigt faktiskt!
Super kul att ha fått en härlig känsla och massor av tagg.. Kanske blir som planerat iaf! Hoppas:D
Adjö!

Dressyr

Red för fin-Eva igår och det gick massor super-duper bra!;) Kul att allt har börjat funka igen:)
Rider för Sigrid imorgon och på torsdag, tjoho! Hoppas det går lika bra som det gjort de senaste dagarna.
Detta är då Sigrid Bergåkra Berglund som jag ska rida för:)
Jag och sandra longerade imorse, det gick bra men jag är inte nog konsekvent med komandona ännu, Monty är dock jätte lättlärd när det gäller komandon så det är ju bra:)
Försöker få in ett "smack" för trav och två för galopp, vilket han verkar trivas med. Det svåraste tkr jag är halt, det måste jag träna på, och att stå still i mitten. :D

Placerad i helgen:9

Blev placerad i LB:2 i helgen! Tjoho, det kan vi kalla oväntat..:) Blev 6a på 64,33%

I LA:4 red jag tyvärr ut mej fullständigt, stressade sönder över programmet som jag ege kunde, men jag tar det inte så hårt- jag vet ju att jag ege kan programmet. Hästen var duktig och hade varit fin om jag bara haft koll på vad jag höll på med;) Fick trots alla missar rida klart pogrammet och blev inte utesluten, hade nog blivit lite putt om jag blivit det. Procenten blev dåliga men det gör inte så mkt eftersom att allt var ryttarmissar som jag vet att jag kan fixa:)
 
Ikväll rider jag för Eva, hoppas han är lika fin som på tävlingen, det återstår att se :D

Monty som föl<3

Har hållit lite kontakt med Montys uppfödare sedan jag köpte honom för nästan två år sen, nu har hon varit jätte snäll och skickat en fölbild av min älskade stjärna!
Håll till godo!
Lille pyton!
Monty kallades Julle förr i tiden, innan han kom till mej. Gud vilken söt liten parvel han var, han är lik sig men man har svårt att se hur denna lilla kunde bli den stora stridsvagn han är idag!<3
Hoppas på att få fler bilder sen, men är så glad över denna favvo bild!:D


Måndag 11 maj

Idag hade vi ett riktigt hårdträningspass! Söta Eva kom  till Hällan för att hjälpa mej. Även om det var ett galet jobbigt pass gav det mycket och det märks att vi är påväg uppåt igen:)
 Härligt!
Då får vi se om det ev blir tävling i helgen i alla fall, det är fortfarande lite osäkert om jag kommer känna mej redo, men som sagt vi får se.
Imorgon ska jag få hjälp av SuperSötaSuper- Bella med longering. Jag är ganska dålig på att jobba dom vackra djuren från backen.
 Znip-Znap-Tut så var blogg inlägget sluuut.. :)

In progress

Nu har vinden vänt och allt går bättre och bättre igen! Har nu gått bra i typ 1-2 veckor så det håller på att ta sej igen:D
I helgen ska jag ev träna för Matilda aldrin för första gången någonsin, hoppas jag hunnit lära mej programmen till då!
Sen på måndag blir det ev Eva H pass men det är inte säkert på grund av att det är micke kurs på hällan.
Lite avis på Eva, hon ska se en Edvard Gal klinik i helgen! Det hade nog varit otroligt inspirerande:)
Jag får däremot besök i helgen av favvo syster, inte illa. Blir så glad när hon är hemma:)
Idag vilade Monty Pyton och tills imorrn får jag hitta på en plan för att lära mej programmen och hur vi ska hinna bli klara innan tävlingen! känns dock grymt kul!:D
See ya:)

RSS 2.0