Ridning

Red lille pyton i ridhuset idag, det var det första passet jag är nöjd med på typ en månad. Finaly har han lite glädje, motivation och frammåtbjudning. Nu när han är framför skenkeln hyfsat bra igen kan jag börja försöka rama in honom mer så att han slappnar av i tygeln lite mer. Galet vad vi har blivit tvugna att starta om från början, men jaja;) Tror han kommer bli ordentligt fin igen snart.
Imorgon blir det kandar på för eva, spännande har inte ridigt på det sen jag köptehonom. Sandra som tävlade honom i somras säger att han går som en dröm på det. Ska bli spännande, vet knappt hur man spänner det;) Men det löser sej!:D
Ruskigt kul att äntligen börja få till han och att se honom vara glad i ridningen igen<3

träning

Oj vad jag kände mej lat idag! Planen var ju att jag skulle spinga0,5-1mil idag, men var alldelens för omotiverad och lämmen i kroppen för att klara av att pressa mej, eller kämpa överhuvudtaget. Nåja 2km fick duga för idag, ska ju ändå rida dressyr lite senare idag oxå:) Känns ändå helt ok med en latdag idag, har hunnit med ganska mkt träning i veckan ändå;)
Igår var jag på gymmet med Lollo, Sandra och Max. Vi gick först på ett spinningpass(iaf vi brudar) sen på ett bodypump pass, det var grymt kul men tungt och varmt:) Blev galet varmt och fuktigt i spinningen, speglarna immade igen.
Efter det red jag och Cajsa upp till Grisberget och lät hästarna galoppera av sej. Jag försökte ändå hålla honom i ngn slags form och hålla han i rätt galopp. Han blir så galet taggad när han ser kråkan försvinna i skymningen, hon är galet snabb. Men han blir så galet fin efter han fått fula sej ett tag. Hoppas han är lika fin idag, funderar på att dressyra i ridhuset idag men har inte bestämt mej ännu. Ege vore det dumt när det bara är 15minus idag. Men vi får se  :)

Jackan!:)

För några månader sen delade jag och sandra upp alla våra prylar mellan oss. Vi har ju som alltid delat det mesta hästprylarna. Då kom vi fram till att hon skulle få två schabrak om jag fick hennes kyra jacka, det kan ju låta som bra byteshandel, men, hon hade ju ingen aning vart den befann sig. Uppdelningen var nog otober och nu har den finaly blivit återfunnen! Jag är verkligen jätteglad för den är så fin, älskar verkligen den fula färgen<3 och den har en ganska perfekt storlek :)
Tränade spänst och lite MAQ idag på skolan, det var bra men jag tycker verkligen det är svårt att träna spänst. Det är nog det tråkigaste man kan träna, eller så har jag bara tråkiga övningar. Har förövrigt bestämt mej att gå tillbaka till step in när det är enklare att rehabträna knäna där, tkr att man känner sej så konstig när man pysslar med rehaben på actic.
Såhär ser den typ ut:) Skulle vilja hitta mej en begangnad väst från kyra oxå innan alla försvinner förever. Minna hade en jättefin lila med vacker brodering på ryggen, en sån skulle jag vilja ha. Måste hursomhelst hitta någon väst till våren att trivas i(:

Tisdagmorgon

Har longerat lille pyton idag, han var ganska duktig på komandona, han tyckte det blev allt roligare allteftersom :) Imorgon vilar han och på torsdag blir det nog dressyr utomhus, om det inte är 30minusgrader då. Sen blir nog resten av helgen utomhus oxå, med ett kondispass på lördag. Sen blir det ett nytt försök för eva på måndag för att se om han har börjat tycka ridhuset är kul igen. Tror nog jag måste försöka skämma bort honom ordentligt ett tag med massage och frukt så han inte är så moloken;)

Klagosång

Det var länge sedan jag skrev nu, men tro det eller ej så har det inte blivit så av lathet eller slumpen. Det går helt enkelt så dåligt att det inte är kul att skriva om. "Hästdagboken" ska väl skrivas i varje dag, men, när man inte riktigt vet vad som hänt och vart guldgruvan tagit vägen är det bättre attt vara tyst istället för att klaga.
Däremot så rider jag ut ganska mkt nu och så och det går jättebra och är jättekul, for ut och kondisjobbade lille pyton tsm med Cajsa och kråkan i lördags, det var skitkul!:D Härligt att känna att det finns oändligt med ork under sig. Läckert att se att dom små djuren faktiskt kan accelerera nå så galet, det är just detta vi inte riktigt kan göra inomhus nu. Han är riktigt läcker ute i dressyren nu faktiskt, men problemen inne är snart lösta. Från och med måndag förra veckan kan det nämligen bara bli bättre!
Jag har nog ganska dåligt tålamod med svackor oxå, blir galet frustrerad, men som sagt nu kan det bara bli bättre igen;) Nu håller jag tummarna för morgondagens utomhuspass, att det ska gå bra och att jag inte förfryser tårna!;D
Nog med klagande nu:)

vecka fem

I måndags red jag för Eva:) Det gick bra och kändes stabilare, det var ett riktigt bra pass. Igår red jag dressyr i ridhuset, ett bra jogga igenom kroppen pass. Idag vilar han och imorron ska Erika rida ut honom:)
Har tränat på måndag och tisdag på skolan och idag var jag och testade actic. Actic kan nog funka bara jag hittar substitut övningar till allt. Men det blir nog bra, vi får se:) Fredag blir det hoppning eller dressyr har inte bestämt mej ännu...


RSS 2.0