sammanfattning Höst -11

Har ju absolut inte skrivit nå på bloggen sista tiden så ska skiva ner en kort sammanfattning av denna höst och lite av sommarn; Mest en minnesanteckning för mej själv:)
Var i Falsterbo i juli,
Reste bort 2v i augusti, då hade sandra, linnea och erika honom. For inte till Polen utan tränade för sigrid tis, ons innan dm. Vi var inte så synkade.
 Red DM där jag placerade mej som trea. Debuterade då Msv C1 vilket gick helt ok, galopp programet gick dåligt, vin och vatten, avbrott i galoppdelen men ändå några åttor i skritt och trav, var lite lång. Ca, 56% men ändå 60% på allmäna intrycket!:) Red igenom galoppdelen för Eva strax efter tävlingen då var han mer ihop och det var inga problem, vilket känns bra inför nästa sesong. Galoppen och skritten är ju hans bästa så det känns bra:)
Hopptävlade i skellefteå och luleå, båda gångerna 90 och 1m, i S gick det utomhus o i L innomhus. Var nöjd med båda tävlingarna. Han tycker om hoppning:) Måste köpa en bättre hoppisk, kan inte ha den fula glittriga längre;)
Red för Sigrid igen v44 Han gick superbra! Bådas kondition har förbättrats och vi gjorde ett rent byte i båda varven. Vi arbetade mkt skolor, främst högersluta:)
Jag for och hälsade på sandra, då hade anton monty i tre dar.
    Nästa tävling är v.10 i umeå, Dressyr:) Siktar på att tävla LA och Msv C klasser då. I dom närmsta hopptävlingarna blir det kanske 90, 100 och 110:) Tränar en gång i veckan för evaoch en gång i veckan för linda:)
Använde hästtandläkaren från luleå, han har nu ett tandkort. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0